Praktiske oplysninger

Ankomst & Afrejse

På SmukHostel vil det være muligt at tjekke ind fra onsdag kl. 12.00. Afrejse skal ske senest søndag kl. 12.00, med mindre andet er bestilt.

Det vil være muligt at leje sig ind på hostellet, så du kan komme nogle dage før eller blive nogle dage ekstra. Dette skal gøres via Aarhus Hostels hjemmeside.

Ved ankomst vil du få udleveret din nøgle og et armbånd, som giver dig tilladelse til frit at stige ombord på SmukHostelbussen, der kører mellem hostellet og festivalpladsen. Se mere om vores bus her.

Indkøb

Ønsker du at tilberede din egen mad i fælleskøkkenet (se mere under Køkken), er der mulighed for at købe ind til dette i Kolt.
Netto og Superbrugsen er ca. 1,5 km fra SmukHostel. Herunder kan du se ruten fra SmukHostel til Superbrugsen.

Internet

På SmukHostel er der trådløst internet, som frit kan benyttes af vores gæster. Internettet vil være til rådighed på alle værelserne samt i fællesarealerne på hele SmukHostel. Alle access points er koblet direkte på vores 750/750 fibernet.

Parkering

På SmukHostel er der gratis parkering. Det er ikke muligt at bestille en parkeringsplads inden opholdet, men vi opfordrer til at alle vores gæster parkerer med omhu, så der er plads til så mange biler som muligt. Derudover kan der parkeres langs Beringvej.
Vi har 6 ladepladser (EON) reserveret til El biler.

Sengelinned & håndklæder

I forbindelse med bestilling af et værelse på SmukHostel er både sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen og vil være at finde på hvert enkelt værelse ved ankomst.

Vores regler

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge på SmukHostel. Vi har dog flere udendørsområder, hvor man kan få lov at ryge uden at være til gene for andre. Det er bl.a. udenfor hoveddøren og udenfor opholdsrummet i kælderen. Det er rygernes eget ansvar at fjerne eventuelle efterladte cigaretskodder osv.

Ved rygning på værelset, vil der blive pålagt en ekstra betaling på kr. 1000,-, idet værelset vil kræve en ekstra rengøring. Ved rygning i fællesområderne vil der ligeledes blive opkrævet en ekstra betaling på minimum kr. 1000,- for ekstra rengøring.

Rengøring
Almindelig oprydning efter “din mor arbejder ikke her”-princippet er påkrævet. Selve slutrengøringen af værelset er inkluderet i prisen, når du overnatter på SmukHostel.